D-DAYS UP

Utomlands under storhelgerna

Utomlands under storhelgerna

Under storhelgerna är det vanligt att man passar på att resa iväg, vi hoppas väl att allt ska återgå till det normala igen om inte allt för länge och så att man kan börja resa igen. Även om det kanske tar något år så tänkte jag ta upp några vanliga frågor och även besvara dem.

Vi börjar med det mest praktiska som ekonomi inför resan. Alla lån etc måste vara gjorda innan du ska ut och resa. Har du inte fått utbetalning i tid kan du kika på det lite dyrare lånen men mer flexibla som sms-lån med helgutbetalning. Det är ett måste att långivaren betalar ut pengarna även på helgen för att det ska vara lönt att ta ett till lån. Så jämför och titta innan vilka som betalar ut pengar på helgen. Även väl på plats i utlandet om du behöver låna pengar så är det viktigt att lånet betalas ut dygnet runt. Se efter före och jämför mellan lånen du kan ta utomlands eller lån som betalas ut dygnet runt.

En trygghet är reseförsäkringen. Den ska tecknas i god tid innan och se efter att den täcker kostnader för sjukvård på plats och även vid avbruten resa flyg hem. Reseförsäkringen ska gälla alla sjukdomar eller avbokade flyg samt stöld och förlust. Läs mer på IF Försäkringar. Visst är det kul att köpa snygga kläder på semestern men se till att du har det viktigaste plaggen med dig som bikini och baddräkt samt sköna sneakers.