D-DAYS UP

Starta det nya året på rätt sätt

Starta det nya året på rätt sätt

Starta det nya året på rätt sätt

Månaden har övergått till februari men året är fortfarande endast att betrakta som nystartat – januari räknas aldrig eller vad är det man säger? Självklart behöver man få vila efter det gångna året, låta alla intryck sjunka in, ta igen förlorad sömn och vila upp oss för att ha en chans att klara av alla nyårsmål man naivt satt upp i decembers slut. Nu konstaterar vi härmed att januari är en månad för vila och paus, och februari är den sanna månaden för att starta det nya året på rätt sätt. Sanningen är att det även är det rätta sättet för att starta hela decenniet med. 2020 innebär inte bara ett nytt år, utan ett helt nytt decennium. 

 

16 weeks of hell – Kom igång med träningen på riktigt

Känner du igen den där alldeles för bekanta känslan av att vilja komma igång med träningen, vilja känna sig hälsosam och i rörelse, men av någon anledning så håller det sig ändå inte längre än till februaris mitt, möjligtvis mars. Det kan vara en förkylning som sätter träningen på paus, och sen blir steget för att komma igång igen så mycket större. En ny populär metod för att komma igång med träningen på riktigt, och på ett sätt som gör att träningen håller i sig över tid, är metoden 16 weeks of hell. Under dessa totalt 4 månader följer man ett strikt schema när det kommer till träning och kost som kallas för 16 weeks of hell schedule. Det här är en synnerligen tuff utmaning som inte alla klarar av rent psykiskt, men som ger anmärkningsvärda resultat. 16 weeks of hell schema är till för att ge tydliga resultat såväl fysiskt som mentalt.

 

Tilltugg till och efter träningen

För den som tränar är det oerhört viktigt att man får i sig ordentligt med mat för att orka hålla igång med rörelse och aktivitetet. En Smoothie Protein – Naturell är ett populärt alternativ att ha som tilltugg under själva träningen för att få extra energi, för att få i sig ordentliga kolhydrater och protein efter träningen är Flapjack BAR bra. Den som känner att den behöver komplettera med näringsämnen kan även välja att tillägga tillskott av Q10 200 mg till kosten samt Vitamin D3+K2.