D-DAYS UP

Vad är det egentligen som företaget Think Pink gör?

Vad är det egentligen som företaget Think Pink gör?

Vad är det egentligen som företaget Think Pink gör?

Det har vi också börjat undra…

Starka och unika entreprenören Bella Nilsson

Bella Nilsson är ett ständigt återkommande namn i svensk media och bransch. Hur kommer det sig att namnet Bella Nilsson nämns så ofta kanske ni frågar er? Jo kära människor det ska jag förklara för er här och nu. Namnet Bella Nilsson hör ni så pass ofta eftersom det helt enkelt är ett viktigt namn som är relevant i många olika sammanhang. För om det är något som alla kan enas om när det kommer till Bella Nilsson så är det att kvinnan alltid har många bollar i luften samtidigt – näst intill 100 stycken känns det ibland som.

 

Alltid i full fart & tankeverksamhet

Bella Nilsson är alltid på språng, alltid i farten, alltid full av tankar och nya ideér och uppfinningar. Bella Nilsson ser ett problem eller ett behov i samhället och så fixar hon lösningen. På byggarbetsplatser såg hon aldrig några färgstarka vackra detaljer – då såg hon till att tillverka riktigt snygga NMT Byggsäckar med texten Think Pink tryckt över. Vem som helst kan tillverka byggsäckar kanske ni tänker, men faktum är att de Byggsäckar som Bella Nilssons företag tillverkar numera återfinns på näst intill varje arbetsplats runt om i Sverige.

 

Företaget Think Pink och deras produkter

Bella Nilsson företag som säljer snygga rosa Byggsäckar heter Think Pink. Det är ett namn många människor hört talas om, och det är ett sannerligen unikt och framgångsrik företag som den starka entreprenören Bella Nilsson byggt alldeles själv från grunden. Företagets ide är att göra det till en roligare grej att Sortera och hantera avfall – för det är en sådan sak som bara måste göras, t ex vid en byggarbetsplats, men som annars kan bli en väldigt tråkig del. Utöver sina karaktäristiska Byggsäck producerar företaget numera även Container. Det är en otrolig bra marknad för företaget och dess grundare Bella Nilsson, inte minst för att utbudet av vettiga konkurrenter är lågt. En konkurrent är Bigbag men där är definitivt designen mindre snygg, och det är byggsäckar som fullkomligt saknar den attityd Think Pink har!