D-DAYS UP

Underbara sommarmode 2020

Underbara sommarmode 2020

Underbara sommarmode 2020

Än är det några månader kvar innan sommaren är här men något som inte låter vänta på sig är alla fantastiska kläder som dyker upp i butikerna nu. Vårens mode 2020 och sommarens mode 2020 är det jag längtar efter mest. Jag kan frossa något helt kopiöst i snygga sneakers och snygga vårjackor. Jag satt och letade på google efter snygga mom jeans som jag tänkte matcha med en stickad topp. Så snyggt eller vad sägs? Är du som jag alltid intresserad av modet för studenter och alla snygga studentklänningar 2020 så bör du absolut titta här.

Bästa sommarmodet 2020

Något jag tycker är kul är att kika i alla inredningsmagasin för att se likheterna mellan mode och inredning. Det går att se tydliga linjer mellan färger på inredning och kläder. Framförallt färger och pasteller som kontrasterar snyggt mot varandra. Här kommer mina stalltips på snygga plagg iaf. Ska du handla overaller till barn bör du läsa här.

Studentklänningar

sofie schnoor sneakers