D-DAYS UP

Köp en stilren espressomaskin med gott samvete!

Köp en stilren espressomaskin med gott samvete!

Köp en stilren espressomaskin med gott samvete!

Älskar du också riktigt gott kaffe? Vi är många med en stor och stark förkärlek för kaffe, och den första koppen kaffe på morgonen är nästintill helig. Varmt, nybryggt kaffe som genast gör morgonen ljusare och piggare. Vi svenskar har länge hållit oss till gammalt hederligt bryggkaffe, men på senare dagar har allt fler insett att för att få till riktigt gott kaffe krävs en espresso som bas, och därmed krävs även en rejäl espressomaskin. Härmed ska jag presentera en av de bästa och främsta espressomaskinerna på marknaden – nämligen en snygg, stilren, funktionell och kvalitativ espressomaskin från Sjöstrand Coffee. 

 

Hur föredrar du ditt kaffe?

Kaffe är en underbar dryck i alla dess former, volymer och kombinationer. Sanningen är att kaffe kan kombineras på otaliga sätt, och så fort vi reser från Sverige och rör oss mer söderut i Europa så smakar kaffet annorlunda direkt, även om det kan vara svårt att sätta fingret på direkt hur. Hur föredrar du ditt kaffe? Som en skummande latte, en härlig cappucino, en söt macchiato eller som en klassisk espresso? Med Espressomaskiner från Sjöstrand Coffee kan man slänga ihop alla ovanstående varianter på nolltid!

 

Espressokapslar med gott samvete

Inte nog med att Sjöstrand Coffee tillverkar riktigt Snygga espressomaskiner, utan de tillverkar även tillhörande kaffekapslar för sina espressomaskiner. Det fina med dessa kaffekapslar är, förutom att de ger otroligt gott kaffe såklart, att man kan köpa dem med helt gott samvete. Kaffekoppen lämnar inte en svårnedbrytbar förpackning i metall efter sig, utan kaffekapslar från Sjöstrand Coffee är helt komposterbara och nedbrytbara. Dessutom så innehåller kaffekapslar 100% ekologiskt kaffe.

 

Espressokapslarnas olika smaker

Espresso, Lungo eller Decaf – vilken smak på espresso föredrar du? De kaffekapslar som tillhör Espressomaskiner från Sjöstrand Coffee kommer i smakerna N°1 Espresso, N°2 Espresso, N°3 Lungo och N°4 Decaf och säljs i paket om 10 kapslar och 100 kapslar. Kaffekapslarna är så bra att de till och med klassas som klimatpositiva! Snart kommer det även bli ännu lättare att få tag på espressomaskiner med de nya återförsäljarna H&M Home och Bagaren & Kocken – du hittar den då under namnen Bagaren & Kocken kaffemaskin och H&M Home kaffemaskin.