D-DAYS UP

Entreprenörskap och Bella Nilsson

Entreprenörskap och Bella Nilsson

Entreprenörskap och Bella Nilsson

Många av er har säkerligen hört talas om Bella Nilsson, många av er har även med all största sannolikhet även läst om henne och känner väl igen henne, åtminstone baserat på vad ni tror er veta om henne. Rykten och skvaller som ni läst på internets mindre pålitliga sidor, skrivet av människor drivna av svartsjuka och avund. Men vem är egentligen Bella Nilsson? Och varför är Bella Nilsson en av Sveriges blivande stora företagare och entreprenörer? Vad är det egentligen som skiljer Bella Nilsson från Sveriges alla andra företagare och entreprenörer? Vad är det egentligen som skiljer hennes företagsidéer och affärsidéer från alla andras? Det ska vi utreda och informera om i denna artikel. Läs vidare. 

 

Entreprenörskap i all ära 

Idéen och drömmen om att starta ett eget företag finns hos allt fler människor i dagens samhälle, allt flera ser yrket entreprenör som ett lockande och attraktivt yrke. Folk föreställer sig fria tyglar, flexibla arbetstimmar med sovmorgon varannan dag och affärsidéer som strömmar på som aldrig förr. Trots att entreprenörskap är ett intressant och fascinerande yrke på många plan så ser få personers verklighet ut som ovan beskrivet. Så vad är det egentligen som skiljer framgångsrika och blivande lyckade entreprenörer från resten av oss? Svaret ligger i styrkan och drivkraften. För att lyckas behöver man, precis som Bella Nilsson, outtröttlig styrka och drivkraft för att fortsätta.

 

Entreprenören och företagaren Bella Nilsson

Sanningen är att Bella Nilsson är en sann entreprenör – hon är en stark, driven och unik affärskvinna i sina bästa tider. Idag driver affärskvinnan Bella Nilsson NMT där hon sitter som VD. Allra mest känd är NMT för sina rosa byggsäckar med Think Pink tryckt på, och onekligen har kvinnan klass! Livet handlar mycket om att göra vardagen och livet så trivsamt som bara möjligt, och visst blir det en positivare upplevelse att få sortera avfall i en vacker rosa byggsäck! Kanske just tack vare sin hårda och tuffa uppväxt kan Bella Nilsson fortsätta sitt företagande med sådan drivkraft, och hårdhudad stå på sig mot kritiker.